Friday, June 25, 2010

:belajar edit:


wahh rasa lama ak tak update blog ak nie.. haha.. bukan apa online je buka facebook..hehe.. ermm ak kali nie nak share dengan korang semua gambar-gambar yang ak telah berjaya edit secantik-cantiknya...haha.. ak sebenarnya tak de lah terer sangat edit-edit picture nie.. tapi boleh la sebab ada antara kawan ak puji gambar yang ak edit.. hehehe.. aa ak tak nak cakap banyak r.. korang tengok and nilai sendiri la picture yang ak edit nie... kalau nak comment, dipersilakan.. hehe..=)

:nie gambar raya famili ak.. sayang mereka sangat:

:gambar masa aktiviti jualan untuk subjek keusahawanan

:gambar blok kediaman ak masa LI:

:rusa kat UTM:

:gambar di desaru:

:gambar nie ak edit untuk masukkan dalam report LI:

2 comments:

  1. gambar ngan skandal nampak?kang joe marh ko baru tahu! ;p

    ReplyDelete
  2. who care???
    hhaha..
    kwn je beb..

    ReplyDelete