Monday, August 16, 2010

:rengusan Ramadhan:

Assalammualaikum...

Sudah masuk hari ke-6 puasa...dalam masa 6 hari nie banyak benda yang telah menguji segala kesabaran aku...tapi apa yang berlaku pada hari nie adalah sesuatu yang memang membengang dan membangangkan aku! first sekali aku punya kad matrik aku terbelah dua.. nie gara-gara nak keluar library secara kelam-kabut.. adoiiii... nak kena buat baru la pulak..siot!

kepatahan kad matrik aku tue aku rasa aku boleh terima lagi sebab kesalahan diri aku sendiri.. redha.. tapi yang aku bengang bila ke bazar tadi sorang diri.. adoiii.. mati kutu aku tak tahu nak beli apa.. papppp!! kenapa la si 'mereka' tu tak boleh tunggu aku kejap... aku tahulah tadi hujan.. tapi bukan lebat mana pun...buat pertama kalinya dalam hidup aku pergi bazar beli makanan tak sampai 15 minit aku sudah balik ke bilik...

kepada si 'mereka' tue, kalau tak boleh tunggu aku kejap bagi tahu awal-awal je... don't be selfish!! bukan nak mengungkit tapi sebelum nie aku boleh je tunggu mereka tue.. haihhh.. apalah nasib... hishhh!!

kepada rumate aku, air yang kau beli tadi nampak sedap tapi aku tak sempat rasa.. hua3.. kalau kau baca blog aku nie, bila-bila beli la lagi air tue.. huhu.. =p

ahh sudah azan isya' la.. oke aku nak out mandi pastu solat isya'.. terawikh??? cuti kot malam nie.. lepas solat isya' aku nak muhasabah diri dan berdoa agar aku tak menjadi seseorang yang selfish!!! ouwhhh untuk pengetahuan korang aku sudah solat maghrib oke sebelum aku buka blog... kalau tak percaya tanya rumate aku..=p


sekian, wassalam...

2 comments:

  1. eyh jubita..
    lama ak xsebut nme tu..
    hehe..
    thanx sbb sudi bace..

    ReplyDelete